🏆Despre Firme Noi

Misiunea noastră:

Misiunea noastră la firmenoi.ro este de a oferi firmelor noi înființate acces la un sistem inovator și eficient, care să le permită să genereze oferte și să crească vânzările într-un mod rapid și ușor. Ne dorim să oferim această oportunitate întreprinderilor aflate la început de drum, pentru a le ajuta să obțină succesul dorit și să crească într-un mod sustenabil.

About Images
DE CE Firme Noi?

Istoria noastră:

În urma experienței noastre neplăcute cu furnizorii de date de contact pentru firmele noi înființate, am realizat că există o nevoie clară de un sistem mai bun și mai eficient. Astfel, am decis să dezvoltăm propriul nostru CRM adaptat la nevoile noastre și astfel s-a născut MINI CRM. Acest sistem ne-a oferit avantajul de a contacta clienții în timp record, oferindu-le un serviciu prompt și eficient. Având în vedere rezultatele pozitive pe care le-am obținut pentru propria noastră firmă, am decis să extindem această oportunitate și altor întreprinderi prin lansarea platformei firmenoi.ro. Scopul nostru este să le oferim și altor persoane aflate la început de drum posibilitatea de a crește rapid și ușor, cu condiția să își înfrunte temerile și să contacteze firmele noi înființate pentru a-și genera venituri.

MINI CRM Prospectare & Vânzări

Vrei să afli dacă MINI CRM se potrivește serviciilor pe care tu le oferi? Vorbește cu unul dintre consultații noștri, sunt doar la un click distanță.

MINI CRM FIRME NOI

Iți dorești mai multe încasări? MINI CRM este exact ce ai nevoie!

icons Images
Clienți Nelimitați

Zilnic în Romania se înființează peste 200 de societății astfel ai potențiali clienți în fiecare zi.

1
Shape Images
Încasări Nelimitate

Dacă ești dispus(ă) să faci munca de a contacta firmele înființate nu există limită la câte încasări iți poți genera.

2
Shape Images
Eficient

Timpul cost bani, astfel generarea de oferte și expedierea lor din MINI CRM este la un click distanță.

3
Shape Images
Cost Redus

Înțelegem că începutul nu este chiar ușor și că uneori începutul pare fi pornit cu stângul, de acea ne-am asigurat că prețurile noastre sunt accesibile fără contracte obligatori.

4